Orginal L089PBD fra Delphi og vår spiss fra FIRAD.

PRIS LØS SPISS: 890kr + mva

OVERHALING:
7140kr + mva for
4stk (inkl. spiss)

BUNNSKIVE:
26kr + mva

O-RING:
15kr + mva

INFORMATION IN ENGLISH
CLICK HERE

Vi leverer våre egne spisser som tilsvarer L089PBD

Våre spisser er produsert hos en annerkjent leverandør i Italia. Spissene er laget for å erstatte Delphis orginale L089PBD. Spissene har annen type SAC (tupp) som skal forbedre kjølingen til dysespissen. Meningen er at dette skal gi lengre levetid enn orginale Delphi spisser.

Spissene er utprøvd i motor, og tester hittil viser at dette fungerer meget bra. Orginale L089PBD er bygget på VCO prinsippet. Det betyr at de er beregnet for å stå i biler, lastebiler etc som har variabel og i snitt lav last (effekt). Problemet med disse spissene er at de er ikke beregnet for å stå i båtmotor som har en veldig høy gjennomsnittlig last. Våre spisser er bygget som SAC og har veldig stort veskevolum (kjøling) i spissen. Disse er bygget for formålet å kjøle spissen godt under konstant høyt effektuttak.

Ved reparasjon er det viktig at både 1. og 2. trinnet blir kontrollert og kalibrert. Større eller mindre trykk enn anbefalt kan føre til mer eller mindre levering, noe som kan føre til feil ytelse og funksjon. Anbefalte trykk ved bruk av våre spisser er for lavtrykk: 160 – 170bar, for høytrykk: 330-340bar. Vi måler alltid trykk opp mot levering da det er viktig at injektorene leverer jevn mengde. Anbefalt er å kontrollere trykket hvert 2. år (maks hver 800timer) da disse injektorene ofte blir slakkere. Kontroll kan gjøres i en enkel tester som gir verdi for 1. trykket. Dette bør ligger innenfor nedre grense på 160bar.

%d bloggere liker dette: