Nobra Consult utfører diagnose, service og reparasjon av dieselpumper og injektorer. Vi utfører arbeid på commen rail systemer og mekaniske injektorer og pumper.

  • Før reparasjonen starter, utføres en diagnose i testbenk for å finne årsaker til problemer.
  • Etter reparasjonen blir komponenten kjørt i testbenk på nytt for kalibrering og justering. Slik er vi sikker på at komponentene som vi reparerer virker før de sendes til kunde.

Test av eldre Bosch VA i vår Hartridge 800 testbenk.

Som kanskje de eneste i Norge utfører vi reparasjon av Bosch Piezo injektorer.

Igjennom vårt kontaktnett skaffer vi deler som spisser og ventiler til de fleste Bosch Piezo injektorer. Etter reparasjon blir injektoren testet og kalibrert for en best mulig respons mot motorens styringssystemer. Besparelse ved reparasjon av Bosch piezo er stor. Ved skifte av alle slitedeler (spiss og ventil) vil dette ha en totalkostnad på kr 9520,- + mva for 4stk injektorer. Ved skifte av spiss eller ventil vil dette koste 6970,- + mva for 4stk. Gj. snittlig pris på 4stk Bosch piezo (refabrikerte/nye) vil være ca 16000,- + mva for 4stk.

Re-fabrikering av 2-stegs DELPHI injektorer

Les mer HER om reparasjon av Delphi 2-stegs injektor (Mercruiser 1,7 etc.)

BOSCH , DENSO , SIEMENS , DELPHI , YANMAR

CAV / DELPHI, STANADYNE

Vår samarbeidspartner har teknikkere som utfører arbeid på de fleste typer dieselpumper og injektorer. Verkstedet har spesielle test og diagnosemaskiner for common rail.

Etter noen tusen timer blir plungere og pumpeelement slitt ut. Her ser du forskjell på en godt brukt og ny plunger fra en BOSCH rekkepumpe. I mikroskopet avdekket vi store slitasjer som var grunnen til at pumpa ikke fungerte som den skulle.

I pumper og injektorer er det mange små deler som kun kan vurderes / diagoseres under forstørrelse. Bruk av mikroskop for å kunne diagnosere problemer som slitasjer etc.

Send oss en pris forespørsel på reparasjon, så svarer vi deg så fort vi kan. Beskriv litt om symtomene til komponenten(e), og hva du ønsker vi gjør. Er det flere komponenter kan du skrive de som en liste i beskrivelsen.

%d bloggere liker dette: