Common rail injektorer testes i vår testmaskin, som gir et godt bilde av hvordan injektoren er.

Testen tar ca 15min pr. injektor, der den kjøres igjennom flere viktige trinn som gir oss et godt bilde av slitasjer og problemer i injektoren. Etter dette kan injektoren(e) demonteres og slitte deler skiftes.

Det er alltid anbefalt å teste alle injektorene for å finne den eller de som er deffekt. Slik er det ikke alltid nødvendig å reparere alle injektorene og du som kunde sparer penger.

Er reparasjon nødvendig, tar vi ikke betalt for testen, kun for reparasjonen. Dvs at du hos oss sparer 400kr pr. injektor om reparasjon er nødvendig!

TEST AV 4 STK INJEKTORER TIL BIL: KR 1360 + MVA
TEST AV 6 STK INJEKTORER TIL BIL: KR 1800 + MVA

HVA DU SOM KUNDE SPARER?

Du som kunde kan spare mye på å gjennomføre en test av injektorene. Viser det seg at kun 1 er deffekt, repareres kun denne. Mange verksteder velger å «skifte i blinde» kun etter diagnose på motoren. Det er ikke mulig å se et korrekt bilde av injektorene kun ved bruk av denne metoden. Du som kunde kan derfor få store merkostnader ved å skifte ut injektorer som egentlig er gode.

Vi tester og reparerer BOSCH OG SIEMENS PIEZO injektorer!

Som kanskje de eneste i landet reparerer vi BOSCH, SIEMENS OG DENSO PIEZO injektorer. Mange ganger er kun en rens og kalibrering nødvendig for å få de til å fungere igjen. Ta kontakt om dere ønsker test / reparasjon av BOSCH eller SIEMENS PIEZO!

Vi leverer utskrift av test rapporten om du ønsker det!

%d bloggere liker dette: