KONTAKTINFORMASJON:

Telefonnummer: 47990888
Vakttelefon utenfor telefontid: 47990888 (trykk så 1 i menyen)
E-post: post@nobraconsult.no


FAKTURA TIL OSS:
Faktura: nobra-as@bilag.fiken.no

NOBRACONSULT
Industriveien 5
7072 HEIMDAL


Besøk oss i Industrivein 5
Port 7 (baksiden av bygget)

Betalingsmåter

PRIVATKUNDER: Vi gir ikke kreditt til privatkunder uten at dette er spessielt avtalt. Reparasjoner, deler eller produkter må derfor betales før de leveres ut / sendes.

BEDRIFTSKUNDER:

Aksjeselskap: Det vil bli gjort en vurdering av betalingsevne for hver enkel fakturering. AS blir fakturert igjennom Aprila bank om kredit kan gis. Bedriften kan miste sin kreditt hos oss om vi vurderer risikoen for høy.

Enkeltmannsforetak: Behandles som privatkunder og det må opprettes avtale om fakturering (kredittsjekk). Reparasjoner, deler eller produkter må derfor betales før de leveres ut / sendes om ikke kredittavtale foreligger.

OBS: Fakturer som overgår betalingsfrist med mer enn 5 dager fører til avslutting av kredittavtale.

BETALINGSMÅTER:
Vi tilbyr:
1. Faktura med 14 dager forfall
(EHF, EPOST, SMS)
2. Kontantfaktura
3. VIPPS

Pant på komponenter

Varer med panteverdi må returneres til oss innen 14dager etter at den nye deler er mottatt av kunde. Panteverdien faktureres i sin helhet til kunde om pantedel ikke er mottatt innen fristen.

Retur av bestilling

Vi tar ikke imot retur / krediterer bestillingsvarer om dette ikke er spessielt avtalt. Retur av lagerførte varer krediteres som normalt ved retur innen 14 dager.

Diagnose / feilsøkning

Diagnose eller feilsøking faktureres med normal timessats. Ved reparasjon inngår diagnose/feilsøkning i den totale prisen.

Garanti / reklamasjon

Garanti på nye produkter følger fabrikantens garantiordning.

Garanti på reparerte komponenter er 6mnd eller 20.000km (garantien gjelder arbeid eller deler som er byttet)

Reklamasjon på varer eller tjenester må gjøres i tråd med kjøpsloven § 36 og forbrukerkjøpsloven § 29. Reklamasjon eller krav om avhjelp må skje innen rimelig tid etter at varen er mottat.

OBS: Vi dekker ikke merkostnader i forbindelse med garanti / reklamasjon som kan omfatte ut/inn -montering etc. av komponenter eller andre merkostnader i forbindelse med feil.

%d bloggere liker dette: