Common rail
injektorer

Nobraconsult har moderne utstyr for test og reparasjon av de fleste injektorer til bil, landbruksutyr, lastebil, industri og båt. Vi reparerer piezo injektorer fra Bosch, Siemens, Denso og Delphi. I vår testbenk kan vi lage ny kode for de fleste injektorer. Vi bruker alltid top kvalitet deler i våre reparasjoner!

MEDIUM DUTY
Common rail
injektorer

Vi har testbenk for å teste MTU2000 injektorer og deletilgang for reparasjon. Det er stor besparelse i å kunne teste slike injektorer da de ikke alltid er deffekt. Vi er også forhandler og kan levere disse ny.

Vi har kort leveringstid på test og reparasjoner av injektorer og pumper!

Mekaniske injektorer

Vi har utstyr for å teste trykk og leveringsmengde for mekaniske injektorer. Vi tester alle typer i vår manuelle trykktester.

Vi overhaler og tester 2-trinns injektorer i vår testmaskin.

Pumpedyser
(EUI injektorer)

Vi overhaler og tester de flerste typer pumpedyser til bil, lastebil, landbruksutstyr, industri og marinemotorer. Pumpedysen returneres i de fleste tilfeller med komplett nytt pakningssett.

Vi har utstyr for å kontrollere, justere og rense pumpedyser fra Steyr motor.

Mekaniske dieselpumper.

Nobraconsult pakker om, overhaler, kontrollerer og tester de fleste typer rekke- og rotorpumper. Vi har god deletilgang for eldre pumper igjennom vår internasjonale nettverk av leverandører.

CAV – STANADYNE – BOSCH – DENSO -ZEXEL – MOTORPAL

EDC – dieselpumper.

I vår testbenk kan vi kjøre mange typer EDC pumper (elektrisk styrt). Vi har simulator for Zexel ME 190711 pumpe som er brukt i Pajero 3,2.

CAV – BOSCH – DENSO -ZEXEL

Common rail pumper.

Vi tester og reparerer alle typer høytrykkspumper. Vi har utstyr for å reparere og teste høytrykkspumper fra CAT (Perkins) i vår testbenk.

Bosch VP30 og VP44

I vår testbenk kan vi kjøre mange typer VP30 og VP44 pumper med hjelp av vår elektronikksimulator. Simulatoren kan lese feilkoder, slette feilkoder, teste pumpen under drift etc. Dette er et viktig verktøy for riktig diagnosering av Bosch VP pumper.

%d bloggere liker dette: