Reparasjon av injektorer og pumper

Diagnose og reparasjon av injektorer og pumper

NobraConsult har et godt utstyrt verksted for diagnose og reparasjon av de fleste typer injektorer og dieselpumper. Vi utfører service på mekaniske injektorer og pumper og common rail komponenter. Vi utfører også reparasjon på Bosch EUI (pumpedyser) for de fleste VAG, samt Bosch, Delphi og Steyr industri pumpedyser. Reparasjon har stor besparelse mot å kjøpe nye komponenter. Med vår unike kvantumsrabatt på test og reparasjon av injektorer, får du reparasjon til Norges beste priser!

Eneste i Norge med service av Bosch-, Denso og Siemens PIEZO injektorer. Inkl. koding!

Vi er det eneste verkstedet i Norge som reparerer Bosch Piezo, Denso Piezo og Siemens injektorer. Vi har utviklet vår egen testbenk for å kjøre, aktivere og kalibrere disse injektorene. Denso Piezo injektorer har en normal utsalgspris på ca 6000kr + mva. Med reparasjon og skifte av dysespiss slipper du unna med 2600kr + mva.

Reparasjon av mekaniske og common rail pumper

Vi har faste priser på de fleste servicereparasjoner av mekaniske og common rail dieselpumper. Vi utfører reparasjon av Bosch, CAV, Delphi, Zexel, Stanadyne, Siemens og Denso. Etter reparasjon blir alle pumper testes i vår testbenk for å kontrollere funksjon og justere den inn til riktig ytelse.

Service, test og reparasjon av STEYR pumpedyser

Vi utfører full service på Steyr pumpedyseuniter som de eneste i Norge. Etter å ha jobbet med mange pumpedyseuniter ser vi at disse har behov for korte serviceintervaller. I de fleste tilfeller anbefaler vi at pumpedysen kontrolleres og justeres med et intervall på ca 500timer. Etter ca 1500timer drifter er det behov for rens av dysespissen og event. sliping av ventilnål.

Deler til injektorer og dieselpumper

Vi har opparbeidet oss gode kontakter i Europa for å skaffe deler til de fleste injektorer og pumper. Vi skaffer deler dirrekte fra leverandører som gir oss en bedre pris enn mange andre kan gi. Dette kommer deg som forbruker til gode. Vi har de fleste deler hos oss innen 1-2 arbeidsdager.

Zexel dieselpumpe til Pajero 3,2 DID

Vi tar service og reparerer dieselpumpe til Pajero 3,2 DID etc. Vi har testutstyr for ME190711, og har tilgang til origianele deler.
Disse pumpene er kjent for å ta skade etter vann/smuss fra dieselsystemet (dårlig fyllerør / dieseltank). Vi anbefaler å demontere pumpa for kontroll, samt skifte spessielt utsatte slitedeler i pumpa. Vi anbefaler en «minor service» ved problemer på denne puma.
MINOR SERVICE: Rens og kontroll – Skifte av alle tettninger – Kontroll av følere og givere – Skifte av GE (elektronikkbok på toppen) – Skifte av rullelager i pumpehus – Test og kalibrering i benk. Minor Service koster 11.300kr + mva.

Bosch injektor MTU 2000 serie

Nobraconsult har testutstyr og kjøredata for å kontrollere tilstanden på MTU 2000 serie injektorer.
(F00BL0J005). Å teste tilsatanden til injektorene kan ha store økonomiske besparelser, da disse har en forholdsvis høy pris ny. Vi kan i enkelte tilfeller også overhale disse med ny dysespiss etc.
*Forventet levealder på disse injektorene er ca 5000 timer ved høy belastning.
TESTPRIS: 1300kr + mva
REPARASJON (NY SPISS, RENS OG TEST): 7600kr + mva
%d bloggere liker dette: